Algebehandling af fliser giver længere levetid

​Gennem os kan du få helt igennem professionel algebehandling af tag og fliser. Vi befinder os i områderne nær Aarhus, Viborg og Randers, og gennem flere år har vi foretaget algebehandling af fliser og tag. Derfor kan vi efterhånden med rette kalde os fuldblodseksperter på området.

Det kan tage op til ni måneder, før behandlingen opnår sin fulde virkning, så du er nødt til at være tålmodig.

Sådan foregår en algebehandling af tag

​Hvis ikke du behandler dit tag for alger, så kan taget blive skadet, og med tiden kan det sågar lade fugt sive ind.​

En algebehandling af tag foregår ved, at vi sprøjter behandlingsmidler på tagets overflade og derefter lader det suge ind.

Efterfølgende vil du kunne se, at algernes farve skifter fra grøn til brun eller grålig. Dette betyder, at algerne er døde, og at din algebehandling af tag er veludført og veloverstået.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på algebehandling

​Vi udfører kun professionelt arbejde i den højeste kvalitet og sørger altid for, at vores kunders tilfredshed vægtes højest. 

​Så kontakt os på telefon22 84 96 63, hvis du vil have en algebehandling af flliser eller tag til en konkurrencedygtig pris i høj kvalitet.

Når vi står for algebehandling af fliser og taget, sørger vi også for bortskaffelse af eventuelt asbestaffald efter miljøministeriets regler, så du ikke skal bekymre dig om det.​​

Få et tilbud​ her

Du er altid velkommen til at skrive en e-mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Telefon

Generel info: 22 84 96 63

​Mobil:​ 21 28 03 31​​

Vedr. faktura: 53 38 98 00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kronjyllands Tagteknik ApS

Kærgade 173 8940 Randers Sydvest • Telefon: 22 84 96 63 • ​Mobil: 21 28 03 31 • E-mail: info@kronjyllandstagteknik.dk • CVR: 29132356