​Algebehandling af fliser gør terrassen pæn igen

Hvis terrassen er begyndt at se lidt slidt og forfalden ud, så er det tid til at give den et nyt pift. I den henseende kan det optimale være at starte ud med en algebehandling af fliser.

Fliser, der har været angrebet af alger, får hurtigt et lidt "træt" og beskidt udseende, og derfor kan behandlingen få hele terrassen til at se både pænere og renere ud. Vi tilbyder også algebehandling af taget. Alger kan for eksempel også angribe dine fliser i indkørslen, så her kan du også med fordel benytte dig af en algebehandling af fliser.

Med en algebehandling af fliser giver du stenene bedre vilkår

​​En algebehandling af fliser udføres via et behandlingsmiddel, der sprøjtes på hele overfladen af sten, hvilket dræber algerne. En succésfuld effekt kan nemt ses med det blotte øje, da algerne skifter farve fra grøn til grå eller brun, når de dør.

Behandlingen er kortvarig, men det kan dog vare ni måneder, før du ser den fulde virkning, og du bør optimalt set behandle dine fliser mod alger cirka hvert andet år.

​Kontakt os for at høre mere om algebehandling af dine fliser

​Vi udfører algebehandling af fliser i blandt andet Aarhus, Viborg, Randers, Skanderborg, Silkeborg, Herning. Vi udfører dog også flisebehandling i resten af Jylland. Kontakt os endelig på telefon 22 84 96 63, hvis du har brug for en algebehandling af fliser.​​

Kontakt os

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os