Algebehandling af tag giver længere levetid

​Gennem os kan du få helt igennem professionel algebehandling af tag, samt algebehandling af fli​ser. Vi kører blandt andet i Aarhus, Viborg, Randers, Herning, Skanderborg, Silkeborg og hele resten af Jylland. 

Vi har gennem mange år foretaget algebehandling af tag. Derfor kan vi efterhånden, med rette, kalde os fuldblodseksperter på området.

Det kan tage op til ni måneder, før behandlingen opnår sin fulde virkning, så du er nødt til at være tålmodig.

Sådan foregår en algebehandling af tag

​Hvis ikke du behandler dit tag for alger, så kan taget blive skadet, og med tiden kan det sågar lade fugt sive ind.​

En algebehandling af tag foregår ved, at vi sprøjter behandlingsmidler på tagets overflade og derefter lader det suge ind.

​Efterfølgende vil du kunne se, at algernes farve skifter fra grøn til brun eller grålig. Dette betyder, at algerne er døde, og at din algebehandling af tag er veludført og veloverstået.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på algebehandling

​Vi udfører kun professionelt arbejde i den højeste kvalitet og sørger altid for, at vores kunders tilfredshed vægtes højest.

Så kontakt os på telefon 22 84 96 63, hvis du vil have en professionel algebehandling af taget til en konkurrencedygtig pris, uanset om du bor i Viborg, Kolding eller Aalborg​. Se også vores pakketilbud herunder, hvor du får et godt tilbud på algebehandling af tag, såvel som fliser.

Kontakt os

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os