Alger på tag og fliser behandles professionelt hos os

Er dit tag eller dine fliser grønne af alger? Så bør du få dem behandlet, hvilket du kan få gjort lige her hos os. Her hos Kronjyllands Tagteknik ApS tilbyder vi forskellige former for algebehandlinger til kunder i områderne omkring Aarhus, Viborg, Skanderborg, Silkeborg, Herning og generelt resten af Jylland.

Vi er et professionelt firma, som har mange års erfaring i branchen. Vi nyder at hjælpe vores kunder mod flotte resultater og siger sjældent nej til en opgave. Hos os er der nemlig ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille, hvorfor du heller aldrig må holde tilbage med at kontakte os.

Derfor skal alger på dit tag og dine fliser tages seriøst

Hvad enten dit tag eller dine fliser begynder at blive grønne eller brune, bør du reagere. Tager du ikke hånd om algerne, kan det nemlig have alvorlige følger. Dine fliser kan sprække, mens levetiden på dit tag også forringes markant. Det er derfor altid en god idé at behandle algerne på dit tag eller dine fliser i tide.​

Trænger både dit tag og dine fliser til en algebehandling, kan du få en pakkeløsning hos os. Får du behandlet begge ting, garanterer vi en god pris. 

Vi sørger desuden altid for en god kundeservice og flotte resultater, hvad enten opgaven lyder på.

Kontakt os for mere viden

Oplever du alger på dit tag eller på dine fliser, så skal du sørge for at få dem behandlet. Dette står vi klar til at hjælpe med og vi hjælper naturligvis både private- og erhvervskunder.

Du kan kontakte os på telefon 22 84 96 63 eller bruge kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest muligt og besvarer dine spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Læs mere om vores ydelser inden for algebehandlinger herunder:

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os