Facade renovereret af professionelt team

​Hvad enten din facade på dit hjem eller på din butik trænger til en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører typisk facaderenovering hos kunder i Aarhus, Viborg, Skanderborg, Silkeborg og Herning, men bor du et andet sted i Jylland, kommer vi gerne og hjælper dig med at ordne din facade.

En flot og velholdt facade pynter mere end du måske går og tror. Faktisk kan det pifte hele dit hjem op og give det et nyt udtryk, hvis du renoverer din facade. En facade kan renoveres på flere forskellige måder, hvilket afhænger af dine behov samt den bygning, der skal istandsættes. Hos os er ingen opgave for simpel eller for kompliceret, så du må aldrig holde dig tilbage med at kontakte os.

Forskellige typer af renovering af din facade

Vi tilbyder forskellige former for facaderenoveringer såsom facaderens, facadeimprægnering eller facademaling

​Vi har altså, hvad der skal til for at pifte din facade op, og vores mangeårige erfaring i branchen gør os kompetente til at opnå det bedst mulige resultat.

Du kan derfor altid trygt lægge din private- eller erhvervsbygning i vores hænder.

Hos os kan du få en pakkeløsning, som sikrer dig rabatter, hvis du skal have foretaget flere forskellige løsninger. Sommetider er det nemlig en god idé at få en facaderens, inden facaden males. Vi garanterer altså ikke bare et godt resultat, men du får også gode priser.

Ring til os for mere information

Trænger din facade til en kærlig hånd, kan du med fordel kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder forskellige former for facaderenovering, så der er noget til enhver smag og ethvert behov.

Ring til os på telefon 22 84 96 63, eller brug kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information.​

Læs mere om vores ydelser inden for facaderenovering herunder:

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os