​Facadeimprægnering forhindrer murværket i at optage fugt​

Som husejer er det vigtigt, at du imprægnerer murværket på dit hus, så det kan holde i mange år fremover uden at skabe problemer. Med en facadeimprægnering sørger du for, at murværket ikke er i stand til at optage fugt, hvilket ellers kan gøre stor skade på huset.

Med vores facadeimprægnering kan du lade murværket "ånde"

​Når du får imprægneret murværket og derved forhindrer det i at optage fugt, så er der en risiko for, at murværket ikke kan "ånde" ordentligt, hvis ikke der anvendes de rigtige materialer.

Vores eksperter anvender kun de allerbedste åndbare materialer, når vi udfører en facadeimprægnering, og dermed garanterer vi, at murværk på dit hus fremover er i stand til at "ånde", så du ikke risikerer et ødelagt murværk få år ude i fremtiden.

Samtidig forbedrer en facadeimprægnering også indeklimaet i huset, så du ydermere får et meget sundere indemiljø og en markant lavere varmeregning med i købet

Tag en samtale med os om imprægnering af din facade

Vi udfører facadeimprægnering i Randers, Viborg, Aarhus, Silkeborg, Herning, Skanderborg og hele Jylland uanset størrelsen på huset og facadens samlede areal. Kontakt os på telefon 22 84 96 63for at få en samtale med en af vores erfarne fagfolk, der kan give dig vejledning og et uforpligtende tilbud på en facadeimprægnering, du ønsker løst.​

​Få et tilbud​ her

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os