​Facaderens kan gøre bygningen flot igen

​Går du og kigger på din boligs facade hver dag og tænker, at den godt kunne trænge til at blive flot og ren igen? Så kan det være på tide med en omgang facaderens, der ikke blot gør facaderne pæne igen, men også forlænger hele bygningens levetid.

Vi tilbyder professionel rensning af alle typer facader og overflader, og vi har mange års erfaring med facaderens i områderne Aarhus, Viborg og Randers, så vi kan finde den rette rensning til netop din bygning.

Få facaderens med i en samlet servicepakke

​Hvis bygningen trænger til en samlet servicepakke, der skal gøre den god som ny igen, så har vi et velfungerende samarbejde med professionelle murere. På denne måde kan du få et godt tilbud på en samlet pakke til din bygning, der inkluderer både rensning med facaderens og en efterfølgende oppudsning, skuring eller sandblæsning af hele overfladen.

Dette er en meget velkommen løsning, hvis du ønsker, at dit hus skal være flot og give et godt indtryk udadtil, da facaderens ikke blot fjerner skidt, alger og mos, men også gør, at overfladen kan komme til at se endnu bedre ud, end da du først flyttede ind.

Få et tilbud på rens af din facade

Kontakt os gerne på telefon 22 84 96 63 for et enkeltstående tilbud på facaderens eller på en nøje udtænkt pakkeløsning.

Få et tilbud​ her

Du er altid velkommen til at skrive en e-mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Telefon

Generel info: 22 84 96 63

​Mobil:​ 21 28 03 31​​

Vedr. faktura: 53 38 98 00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kronjyllands Tagteknik ApS

Kærgade 173 8940 Randers Sydvest • Telefon: 22 84 96 63 • ​Mobil: 21 28 03 31 • E-mail: info@kronjyllandstagteknik.dk • CVR: 29132356