Fliser rengjort og plejet af professionelt firma

Ser dine fliser ikke velholdt ud? Begynder de at blive grønne eller vokser der ukrudt imellem dem? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig et professionelt firma, som står klar til at hjælpe dig med at rengøre og pleje dine fliser. Vi hjælper typisk kunder i Aarhus, Viborg, Skanderborg, Silkeborg og Herning, men kører gerne ud til kunder i resten af Jylland også.

Hvis du sørger for at holde dine fliser rene og pæne omkring dit hus eller din arbejdsplads, så vil det gøre en stor forskel for bygnings udtryk. Er fliserne eksempelvis fyldt med alger, vil det ikke lige frem pynte, og gæster og kunder vil sandsynligvis danne sig et dårligt førstehåndsindtryk af enten dit hjem eller din arbejdsplads.

Vi sørger for at dine fliser er pæne året rundt

Heldigvis er der hjælp at hente lige her. Her hos Kronjyllands Tagteknik ApS står vi klar til at hjælpe både private- og erhvervskunder med at få flotte fliser.​

Vi tilbyder både rensning eller imprægnering af fliser. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Vores store erfaring på området sikrer dig et godt resultat hver gang. Vi gør meget for at yde en god kundeservice igennem god dialog samt overholdelse af alle aftaler. Hos os kan du købe en pakkeløsning, så dine fliser kan få grundig behandling til en god pris.


Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at få pæne og velholdte fliser, kan du med fordel kontakte os. Vi er klar til at hjælpe alle kunder i hele Jylland og yder god service og flotte resultater hver gang. 

Du kan ringe til os på telefon 22 84 96 63 eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden.​

Læs mere om vores ydelser inden for fliser herunder:

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os