​Imprægnering af fliser

​Når du imprægnerer dine fliser, beskytter du dem mod, at vandet trænger ind, og dermed bliver de efterfølgende meget nemmere at rengøre og vedligeholde. En anden fordel ved imprægnering af fliser er, hvis du vælger at påføre mere end et enkelt lag. Efter påføring af flere lag får fliserne nemlig en smuk overflade med flottere farve og mere glans.

Når du har påført et eller flere lag, så behøver du ikke at tænke på en imprægnering af fliser igen før om cirka en håndfuld år, medmindre de udsættes for usædvanligt stor slitage. Da en imprægnering af fliser ikke er sundhedsskadelig, behøver du heller ikke at bekymre dig om hverken din egen, dine husdyrs eller dine planters sundhed.

Vi tilbyder professionel imprægnering af fliser

​Når vi imprægnerer dine fliser, så står vi for alt det praktiske, og det betyder også, at vi selvfølgelig rengør dine fliser inden selve imprægneringen. Derefter påfører vi imprægneringen, og vi imprægnerer selvfølgelig gerne flere lag efterfølgende, hvis du ønsker dette.

Kontakt os når du har brug for fliseimprægnering

Har du brug for imprægnering af fliser, så skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os. Kontakt os på telefon 22 84 96 63 eller via vores kontaktformular i højre side.

Vi rykker gerne ud til opgaver i Viborg, Randers, Aarhus, Herning, Silkeborg, Skanderborg og resten af Jylland.​

​Få et tilbud​ her

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os