Kronjyllands Tagteknik ApS er til for vore kunder​

Som du kan se her på hjemmesiden, løser vi alle typer opgaver inden for faget, og vi er altid klar med en professionel rådgivning.

Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Vi finder den rette løsning til dit tag

Når vi arbejder, sørger vi altid for at lægge vægt på, at alle opgaver bliver løst med kvalitet for øje, ligesom vi sørger for, at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Vi kommer gerne ud til dit hjem eller din virksomhed og besigtiger taget. På den måde kan vi vurdere tagets tilstand og finde den rigtige løsning og den rigtige behandling af dit tag. Vi laver bl.a. rensning af tag og algebehandling af tag. Vi kommer derefter med et uforpligtende tilbud, så du kan tage den endelige beslutning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vores virksomhed eller vores arbejde, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 84 96 63, på mail kronjyllandstagteknik@mail.tele.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!​ 

Få et tilbud​ her

Du er altid velkommen til at skrive en e-mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Telefon

Generel info: 22 84 96 63

​Mobil:​ 21 28 03 31​​

Vedr. faktura: 53 38 98 00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kronjyllands Tagteknik ApS

Kærgade 173 8940 Randers Sydvest • Telefon: 22 84 96 63 • ​Mobil: 21 28 03 31 • E-mail: info@kronjyllandstagteknik.dk • CVR: 29132356