​Rensning af fliser udføres af professionelle fagfolk

​Det er rart at kunne tilbringe tid på terrassen, når vejret er til det, men man får helt automatisk tilbragt mindre af sin tid derude, hvis fliserne er beskidte og ser utiltrækkende ud – specielt hvis man er glad for at gå i bare tæer.

Løsningen på dette problem er rensning af fliser, og den nemmeste måde at gøre det på er gennem professionelle fagfolk som os. Vi er eksperter på området og har ofte udført rensning af fliser i områderne omkring Viborg, Randers og Aarhus.

Gør dig selv en tjeneste med rensning af fliser

Når vi foretager en professionel rensning af fliser, så garanterer vi, at arbejdet er veludført, så du ikke får brug for en ny rensning igen foreløbig. Samtidig lover vi også, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser, så du ikke skal vende bunden i vejret på tegnebogen.

En rensning af fliser foregår ved, at vi starter med en dybdegående behandling og rensning af fugerne mellem fliserne, samt at vi renser overfladen grundigt. Herefter foretager vi en imprægnering af fliserne, således at eventuelle åbninger, der er kommet via rensningen, bliver lukket ordentligt igen.

​Få dine fliser renset til en god pris

Hvis dine fliser har brug for at blive renset, så kontakt os på telefon 22 84 96 63 og få et godt tilbud på rensning af fliser.​

Få et tilbud​ her

Du er altid velkommen til at skrive en e-mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Telefon

Generel info: 22 84 96 63

​Mobil:​ 21 28 03 31​​

Vedr. faktura: 53 38 98 00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frensning og imprægnering af fliser 50,- pr. kvm. – 10 års garanti! Tilbuddet gælder frem til 1. oktober​

Kronjyllands Tagteknik ApS

Kærgade 173 8940 Randers Sydvest • Telefon: 22 84 96 63 • ​Mobil: 21 28 03 31 • E-mail: info@kronjyllandstagteknik.dk • CVR: 29132356