Tag vedligeholdt af kompetent firma

Hos Kronjyllands Tagteknik ApS kan du få hjælp til diverse opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af dit tag. Vi hjælper typisk kunder i Aarhus, Viborg, Skanderborg, Silkeborg og Herning, men kommer gerne ud til kunder i resten af Jylland og udfører tagrenovering.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi hjælpe dig med at holde dit tag rent og pænt. Vedligeholdes dit tag ikke, vil det først og fremmest hurtigt komme til at se grimt og trist ud, men det kan også påvirke sikkerheden af dit hjem. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dit tag.​

Vi tilbyder flere forskellige former for arbejde med dit tag

Her på siden finder du et firma, som står klar til at hjælpe alle kundetyper i Jylland. Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger på dit tag og vurderer, hvordan det kan udbedres mest optimalt. 

Vi hjælper med flere forskellige former for tagarbejde, eksempelvis algebehandling, rensning eller maling af dit tag

Vi udfører naturligvis dette på professionel vis, således at du altid kan forvente et godt resultat. Hos os har du mulighed for at få en pakkeløsning, som sikrer dig, at dit tag bliver nærmest som nyt, men til en god pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Trænger dit tag til en renovering, bør du kontakte os. Vi står nemlig klar til at hjælpe alle kundetyper mod et flot tag.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, giver vi dig det gerne. Du skal blot ringe til os på telefon 22 84 96 63, eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig​

Læs mere om vores ydelser inden for tagarbejde herunder:

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os