​Tagmaler garanterer de bedste resultater

​Hvis du har brug for en tagmaler, der giver dit tag den allerflotteste finish og med et øje for de vigtigste detaljer, så er du kommet til det rette sted. 

Vi kan tilbyde en rutineret tagmaler, der ved, hvad han laver, og som kan give din tagtype den helt rigtige slags maling.

Al vores maling er danskproduceret og testet tilstrækkeligt. Vi udfører opgaver i Aarhus, Viborg, Randers, Silkeborg, Herning, Skanderborg og hele Jylland. Vi maler udelukkende eternit, skifereternit og betontagsten.

Lad vores tagmaler finde den rigtige maling til dit tag

​Vores tagmaler er i stand til at give dit tag den perfekte omgang maling. Vi arbejder med tre forskellige slags maling fra ISO Paint Nordic A/S:

  • Standard isonitmaling
  • ISO Rubber maling
  • Climate/Topcoat maling

Den førstnævnte maling er en meget almindelig maling, mens den næste er af ekstra høj kvalitet.

Sidstnævnte er markedets stærkeste tagmaling: En klimamaling, der er ganske elastisk og kan modstå ned til 20 minusgrader.

​Denne type tagmaling kan endda sænke indetemperaturen med 4‒7 grader, da den reflekterer op til 70 % af solens stråler.

Få det bedste resultat med tagmaling

Vores tagmaler sørger for at opnå det bedste resultat via én gang grunder og to gange maling.

Ring til os på telefon 22 84 96 63, hvis du ønsker personlig vejledning eller tilbud på en opgave udført af en tagmaler.​

​Få et tilbud​ her

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os