​Tagrensning får dit tag tilbage i god stand

Hvis du vil have dit tag til at holde længst muligt, så er du nødt til i ny og næ at give det en omgang maling inklusiv en tagrensning. En tagmaling og tagrensning vil forlænge tagets levetid betragteligt.

Den maksimale tid, du bør vente mellem to omgange maling samt tagrensninger, afhænger blandt andet af, om der er træer tæt på taget.

En tagrensning er også en meget god idé, inden du udfører yderligere arbejde på et tag – som for eksempel at sætte solceller.

Få en professionel tagrensning, og slip selv for alt besværet

Vi har stor erfaring, når det kommer til professionel tagrensning – specielt i området omkring Aarhus, Viborg og Randers. Vi er ikke blot både forsigtige og effektive; vi bruger også miljøgodkendt udstyr til alle opgaver, så der ikke kommer skader på hverken taget, beboerne eller naturen.

Få hjælp af eksperter til rensning af dit tag

Alle vores medarbejdere har den nødvendige uddannelse til at kunne kalde sig eksperter i tagrensning. Derfor kan vi garantere veludført arbejde af professionelle fagfolk, når dit tag trænger til en rensning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 84 96 63 for at høre nærmere.

Få et tilbud​ her

Du er altid velkommen til at skrive en e-mail eller ringe til os, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Telefon

Generel info: 22 84 96 63

​Mobil:​ 21 28 03 31​​

Vedr. faktura: 53 38 98 00

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kronjyllands Tagteknik ApS

Kærgade 173 8940 Randers Sydvest • Telefon: 22 84 96 63 • ​Mobil: 21 28 03 31 • E-mail: info@kronjyllandstagteknik.dk • CVR: 29132356