​Tagrensning får dit tag tilbage i god stand​

Hvis du vil have dit tag til at holde længst muligt, så er du nødt til i ny og næ at give det en omgang maling inklusiv en tagrensning. En tagmaling og tagrensning vil forlænge tagets levetid betragteligt.

Den maksimale tid, du bør vente mellem to omgange maling samt tagrensninger, afhænger blandt andet af, om der er træer tæt på taget.

En tagrensning er også en meget god idé, inden du udfører yderligere arbejde på et tag – som for eksempel at sætte solceller.

Få en professionel tagrensning, og slip selv for alt besværet

Vi har stor erfaring, når det kommer til professionel tagrensning og vi kører i Randers, Aarhus, Viborg, Silkeborg, Herning, Skanderborg og hele Jylland. Vi er ikke blot effektive; vi bruger også miljøgodkendt udstyr til alle opgaver, så der ikke kommer skader på hverken taget, beboerne eller naturen.

Få hjælp af eksperter til rensning af dit tag

Alle vores medarbejdere har den nødvendige uddannelse til at kunne kalde sig eksperter i tagrensning. Derfor kan vi garantere veludført arbejde af professionelle fagfolk, når dit tag trænger til en rensning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 84 96 63 for at høre nærmere.

​Få et tilbud​ her

​Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både små og store projekter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

​Vi har mange års erfaring i branchen og har dermed opnået en høj ekspertise inden for feltet. Derfor kan vi yde en professionel og kvalitetsbevidst behandling af alle typer tage og ved, hvad der er bedst for lige præcis dit tag.

Læs mere under Profil

Følg os